Uw zoekresultaten

Boerestreek 4

Boerestreek 4, ,
Voeg toe aan Favorieten
1304
Verkocht

Wat een plaatje!
Rust en Ruimte biedt deze prachtige zeer goed onderhouden woonboerderij met aparte praktijkruimte/gastenverblijf op een uniek plekje met uitzicht over de landerijen. De woning is traditioneel gebouwd en in de loop der jaren volledig gerenoveerd en geïsoleerd. Geheel voorzien van HR++ beglazing, dak-, muur- en vloerisolatie. Het stoere balkenplafond is zichtbaar in de woonkamer en suite.

De woning heeft een hoog afwerkingsniveau en is vrijwel geheel voorzien van vakkundig stucwerk. Zo zijn de badkamer en toilet voorzien van professioneel Italiaans stukwerk (frescolori). Het naastgelegen gastenverblijf beschikt over een moderne stijlvolle badkamer (incl. toilet),keukenblok, praktijkruimte annex woonkamer met op de verdieping een slaapkamer. Deze ruimte heeft een eigen entree en technische voorzieningen zoals; CV installatie en Elektrische installatie

Geschikt voor diverse doeleinden, denk hierbij bv aan; kangoeroewoning, Bed and Breakfast. De ruimtes kunnen multifunctioneel gebruikt worden door wonen en werken te combineren. Dit alles in een landelijke omgeving op een ruime kavel van 2380 m2.

 

Adres: Boerestreek 4
Plaats:
Provincie:
Postcode: 9212 TW
Land: Nederland
Object ID: 20108

Neem contact met mij op