Taxaties

Makelaardij Knijpstra

Taxaties

Bij het kopen van onroerend goed zijn veel partijen in het spel. Op de eerste plaats natuurlijk de koper en de verkoper. Maar ook de bank, de belastingdienst en verzekeringsmaatschappijen. Ook in geval van een echtscheiding kan een taxatie van belang zijn. Alle betrokkenen willen weten wat de waarde van de woning is.

Heb je een taxatie nodig omdat je een huis gekocht hebt en je een hypotheek wilt afsluiten, of ga je verbouwen en wil je je hypotheek verhogen of juist omzetten naar een voordeliger hypotheek met lagere maandlasten, dan heb je in de meeste gevallen een taxatie nodig.

Als Register Makelaar Taxateur ben ik aangesloten bij het SCVM register (Stichting Certificering voor Makelaars) en het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs) en daardoor bevoegd om te taxeren voor alle banken en geldinstellingen in Nederland, ook voor een NHG aanvraag.

Als taxateur ga ik de marktwaarde van je woning bepalen, zoals deze past in de woningmarkt in jouw regio. Het bepalen van de marktwaarde is maatwerk.

Anders dan bij een waardebepaling zijn aan het maken van een taxatierapport wel kosten verbonden. Voor een gevalideerd taxatierapport geldt een tarief vanaf € 650,- incl. BTW.

Vul het contactformulier in, elders op de site of bel 06 456 253 61

Taxatie aanvragen?

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Meine Knijpstra

Register Makelaar & Taxateur

Heb je vragen over deze woning neem dan gerust contact op!