Uw zoekresultaten

Boskdobbe 11

Boskdobbe 11, ,
Voeg toe aan Favorieten
526
Binnenkort in de verkoop
Video

Uniek wonen in deze mooie kop-romp-woonboerderij op een schitterende locatie. De woonboerderij is oorspronkelijk gebouwd in 1910 maar is in de loop der jaren compleet gerenoveerd met op de begane grond 3 slaapkamers, badkamer, opkamer, kelder, voorkamer, moderne luxe keuken, bijkeuken en grote woonkamer. Een riante oprijlaan geeft toegang tot het wooncomplex.

Ligging is aan de rand van het dorp met zeer veel privacy. De sfeervolle woonkamer met gebinte in het zicht is met zijn hoogte van 5,5 meter een lust voor het oog. Hardhouten kozijnen met isolatieglas tot de grond. De grote houtkachel is aangesloten op een buffervat waarin warm water (cv water) wordt opgeslagen. Er is nog een voorkamer in de kop van de woonboerderij waar je heerlijk even apart kunt zitten rond de houtkachel en kunt genieten van de prachtige tuin. Het perceel met een oppervlakte van 4435 m2 heeft prachtige oude eiken, een vijver, een moestuin en een fruitboomgaard.

Op de eerste verdieping bevindt zich een ruime overloop en genoeg ruimte voor nog twee ruime slaapkamers. Deze ruimte dient nog te worden afgewerkt. Daarnaast is er nog een vrijstaand wooncomplex op het terrein welke geschikt is als zelfstandige unit voor bijvoorbeeld mantelzorg of Bed en Breakfast. De unit is volledig geïsoleerd en alle woonfaciliteiten zijn hier aanwezig; woonkamer, keuken, badkamer en toilet.  Op de verdieping zijn twee slaapkamers aanwezig.

Voor de paarden liefhebber is er een houten stal met dubbele box. Het is mogelijk om een perceel grond met een oppervlakte van 4670 m2 bij te kopen, zeer geschikt voor paarden of pony’s. Dit perceel ligt op ca 300 meter van de woonboerderij.

Er is zeer recent  een bouwkundig rapport gemaakt van de woonboerderij.

Volledige presentatie volgt zo spoedig mogelijk!

Adres: Boskdobbe 11
Provincie:
Postcode: 9249 NR
Land: Nederland
Object ID: 22333
Woonoppervlakte: 200 m2
Perceeloppervlakte: 4.435 m2
Aantal Kamers: 5
Aantal Slaapkamers: 3
Aantal Badkamers: 1

Neem contact met mij op