Uw zoekresultaten

Kwelderland 2

Kwelderland 2, ,
Voeg toe aan Favorieten
2338
Verkocht

Op uitstekende locatie in gewilde woonwijk het Himsterhout te Drachten staat deze bijzondere  vrijstaande villa. Fraaie elementen als het lessenaarsdak en de glazen bouwstenen geven deze woning een geheel eigen karakter.  De woning heeft een ruime woonkamer en beschikt over een grote woon- en leefkeuken met een schitterend uitzicht over de tuin.

Het terras met glazen overkapping is direct bereikbaar via openslaande tuindeuren vanuit de woonkamer en geeft een prachtige verbinding met de tuin. Op de erfgrens van de tuin bevindt zich een terras en buitensauna op een fraai aangelegde houten vlonder met een fantastisch vrij uitzicht over het grasland en bosperceel. Je waant je hierdoor midden in de natuur

Deze volledig geïsoleerde woning met kunststof kozijnen en zonnecollectoren is van het bouwjaar 2001. Op de eerste verdieping bevinden zich 4 slaapkamers,  een studeerkamer en badkamer. De overloop verbindt op subtiele wijze de beide woongedeeltes. De glazen bouwstenen en de vele ramen zorgen voor een prachtig lichtspel.

 

Adres: Kwelderland 2
Plaats:
Provincie:
Postcode: 9205 EW
Land: Nederland
Object ID: 21518

Neem contact met mij op

Vergelijk objecten

Vergelijkbare Woningen

Verkocht

Sydwende 103

Sydwende 103, ,
Categorie: -
Kamers:0Badkamers:0 WO:000 m2 Object ID21518
Makelaar:Meine Knijpstra
Verkocht

Zaailand 72

Zaailand 72, ,
Kamers:0Badkamers:0 WO:000 m2 Object ID21518
Makelaar:Meine Knijpstra