Uw zoekresultaten

Simmerwei 11

Simmerwei 11, ,
Voeg toe aan Favorieten
3909
Verkocht

‘In daalders plakje yn de Fryske Wâlden’
Bent u hobbyboer of natuurliefhebber op zoek naar een nieuw onderkomen? Dan bent u hier op het juiste adres!
Op een schitterende locatie ligt deze rietgedekte karakteristieke woning met fantastisch uitzicht over de landerijen.  Een ruime vrijstaande schuur met zolder en diverse paardenboxen bevindt zich achter de woning.

Landelijk wonen op een prachtige idyllische plek. Waar vind je dit nog? Ver weg van alle drukte! Rust, ruimte, frisse lucht en natuur in al zijn schoonheid. Voor de rustzoeker, natuurliefhebber, paardenliefhebber en/of hobbyboer. De akkers zijn omgeven door houtwallen en elzensingels, typerend voor het landschap in regio De Friese Wouden.

Oudwoude ligt in de gemeente Kollumerland, provincie Friesland. Het dorp ligt ten westen van Kollum en op de noordelijke rand van de Friese Wouden. De Stroobossertrekvaart heeft een aansluiting met het Prinses Margrietkanaal en er is een open vaarverbinding naar het Lauwersmeer.

De woning is voorzien van 4 slaapkamers, hobbykamer, badkamer en bijkeuken; allen gelijkvloers. Boven de keuken en hal/entree bevindt zich nog een zolder, toegankelijk via een vlizotrap en geschikt als bergruimte. Verschillende vertrekken beschikken over een estrikken boerenplavuizen vloer. Kenmerkend zijn de prachtige kleurschakeringen die zorgen voor een bijzonder sfeervolle Oud-Hollandse vloer.

 

Adres: Simmerwei 11
Plaats:
Provincie:
Postcode: 9294 KV
Land: Nederland
Object ID: 19967

Neem contact met mij op