Uw zoekresultaten

Wine 1

Wine 1, ,
Voeg toe aan Favorieten
2987
Verkocht

Op een fraaie hoeklocatie ligt deze verrassend ruime twee-onder-één kapwoning met maar liefst 8 kamers! Op de begane grond bevindt zich naast een ruime geïsoleerde bijkeuken een werkruimte met aparte toegang aan de zijkant. Ideaal voor een bedrijf of kantoor aan huis. Op de zolderruimte boven deze ruimte, bereikbaar via een vaste trap, bevinden zich nog een extra slaapkamer en chillruimte met supersnel internet.

Deze woning met vrij uitzicht aan voorzijde  is uitermate geschikt voor een groot gezin. Wat een ruimte biedt deze woning met maar liefst 8 kamers, waarvan 5 slaapkamers. Aan de  achterzijde van de woning is een prachtige tuinoverkapping gemaakt welke de eetkeuken verbindt met de tuin. Hier kun je heerlijk lang buiten zitten, ook als het wat frisser wordt.

Zowel aan de achterzijde alsook aan de zijkant van de woning bevinden zich meerdere terrassen, waardoor je altijd de keuze hebt om in de zon te zitten of juist in de schaduw. Deze traditioneel gebouwde woning met hardhouten kozijnen, gevelbekleding van red cedar, dakgoten en windveren van trespa  biedt zeer veel mogelijkheden. In 2018 zijn de dakpannen van de woning vernieuwd.

 

Adres: Wine 1
Plaats:
Provincie:
Postcode: 9247 BG
Land: Nederland
Object ID: 22152

Neem contact met mij op

Vergelijk objecten

Vergelijkbare Woningen

Verkocht

Jûkelburd 7

Jûkelburd 7, ,
Kamers:0Badkamers:0 WO:000 m2 Object ID22152
Makelaar:Meine Knijpstra