Uw zoekresultaten

Meine Knijpstra

Register Makelaar & Taxateur | info@makelaardijknijpstra.nl

Even voorstellen

Mijn naam is Meine Knijpstra en samen met mijn partner Alie en onze kinderen woon ik in het Himsterhout in Drachten. Geboren en getogen in Drachten. Met een enorm enthousiasme en veel energie oefen ik het vak van makelaar uit. Ik ben werkzaam vanuit mijn persoonlijke kantoorruimte aan huis, waardoor ik de overheadkosten tot een minimum kan beperken. Een groot voordeel voor mij, maar vooral voor jou omdat ik hierdoor zeer scherpe tarieven kan hanteren.

Ik heb een no nonsense aanpak en ga met groot enthousiasme jouw huis verkopen en/of op zoek naar het huis van je dromen. Doordat ik de mensen en de lokale huizenmarkt goed ken, kan ik rekening houden met jouw wensen en je een passend advies geven. Ik geloof sterk in een persoonlijke benadering, elke situatie is immers anders en vraagt om een andere aanpak. Jij als klant en ik als makelaar vormen samen een team. Door mijn kennis van het makelaarsvak en mijn ervaring in het projectmatig werken ben ik in staat jou een gedegen en betrouwbaar plan aan te bieden of dit samen met jou op te stellen.

Tot slot vind ik het bieden van kwaliteit er belangrijk, mede daarom heb ik me aangesloten bij brancheorganisatie VBO makelaar (Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed). En als gecertificeerd Makelaar (SCVM) en geregistreerd Taxateur (NRVT) weet je als klant dat je te maken hebt met een professional, iemand die kennis van zaken heeft en weet waar hij over praat.

SCVM Register 

De Stichting Certificering Voor Makelaars en taxateurs werd op 18 september 2001 opgericht, na afschaffing van de beëdiging van makelaars en taxateurs. Door inschrijving van gecertificeerde makelaars en taxateurs in een gezamenlijk register is het voor zowel de consument als de geldverstrekkende instanties eenvoudig te controleren welke makelaars en taxateurs aan de strenge kwaliteitseisen voldoen.

NRVT Register 

Het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs is een initiatief van de beroeps- en brancheverenigingen en van de huidige registers voor makelaars en taxateurs (RICS, SCVM en VastgoedCert). Het NRVT is een stichting die vastgoedtaxateurs op persoonlijke titel registreert. Dit nieuwe register (1 januari 2016) voor uitsluitend vastgoedtaxateurs onderstreept dat de vastgoedtaxateur een professional is met een eigen discipline; het zorgt voor uniformiteit middels heldere gedrags- en beroepsregels en door eenduidige eisen te stellen aan toelating en educatie.

 

Neem contact met mij op

Vergelijk objecten

Woningaanbod

Binnenkort in de verkoop

Zaailand 26

Zaailand 26, ,
Kamers:0Badkamers:0 WO:000 m2
Makelaar:Meine Knijpstra
Binnenkort in de verkoop

De Stoeken 18

De Stoeken 18, ,
Kamers:0Badkamers:0 WO:000 m2
Makelaar:Meine Knijpstra
Binnenkort in de verkoop

Mevrouw De Rooweg 199

Mevrouw De Rooweg 199, , ,
Kamers:0Badkamers:0 WO:000 m2
Makelaar:Meine Knijpstra
€ 475.000 k.k.
Verkocht onder voorbehoud

Boskdobbe 11

Boskdobbe 11, ,
Kamers:8Badkamers:1 WO:190 m2
Makelaar:Meine Knijpstra
€ 149.000 k.k.
Nieuw

Dwarswyk 136

Categorie: -
Kamers:5Badkamers:1 WO:97 m2
Makelaar:Meine Knijpstra
€ 189.500 k.k.
Recent verkocht

De stoeken 24

De Stoeken 24, ,
Kamers:5Badkamers:1 WO:116 m2
Makelaar:Meine Knijpstra
€ 450.000 k.k.
te koop

Theo van Doesburgstraat 52

Theo van Doesburgstraat 52, ,
Categorie: -
Kamers:7Badkamers:2 WO:195 m2
Makelaar:Meine Knijpstra
€ 229.000 k.k.
Recent verkocht

Grietmanslaan 92

Grietmanslaan 92, ,
Kamers:6Badkamers:1 WO:141 m2
Makelaar:Meine Knijpstra
€ 239.500 k.k.
Recent verkocht

Topaas 61

Adres Object 99, ,
Kamers:4Badkamers:1 WO:104 m2
Makelaar:Meine Knijpstra