Uw zoekresultaten

Meine Knijpstra

Register Makelaar & Taxateur | info@makelaardijknijpstra.nl

Even voorstellen

Mijn naam is Meine Knijpstra en samen met mijn partner Alie en onze kinderen woon ik in het Himsterhout in Drachten. Geboren en getogen in Drachten. Met een enorm enthousiasme en veel energie oefen ik het vak van makelaar uit. Ik ben werkzaam vanuit mijn persoonlijke kantoorruimte aan huis, waardoor ik de overheadkosten tot een minimum kan beperken. Een groot voordeel voor mij, maar vooral voor jou omdat ik hierdoor zeer scherpe tarieven kan hanteren.

Ik heb een no nonsense aanpak en ga met groot enthousiasme jouw huis verkopen en/of op zoek naar het huis van je dromen. Doordat ik de mensen en de lokale huizenmarkt goed ken, kan ik rekening houden met jouw wensen en je een passend advies geven. Ik geloof sterk in een persoonlijke benadering, elke situatie is immers anders en vraagt om een andere aanpak. Jij als klant en ik als makelaar vormen samen een team. Door mijn kennis van het makelaarsvak en mijn ervaring in het projectmatig werken ben ik in staat jou een gedegen en betrouwbaar plan aan te bieden of dit samen met jou op te stellen.

Tot slot vind ik het bieden van kwaliteit erg belangrijk, mede daarom heb ik me aangesloten bij brancheorganisatie VBO makelaar (Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed). En als gecertificeerd Makelaar (SCVM) en geregistreerd Taxateur (NRVT) weet je als klant dat je te maken hebt met een professional, iemand die kennis van zaken heeft en weet waar hij over praat.

SCVM Register 

De Stichting Certificering Voor Makelaars en taxateurs werd op 18 september 2001 opgericht, na afschaffing van de beëdiging van makelaars en taxateurs. Door inschrijving van gecertificeerde makelaars en taxateurs in een gezamenlijk register is het voor zowel de consument als de geldverstrekkende instanties eenvoudig te controleren welke makelaars en taxateurs aan de strenge kwaliteitseisen voldoen.

NRVT Register 

Het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs is een initiatief van de beroeps- en brancheverenigingen en van de huidige registers voor makelaars en taxateurs (RICS, SCVM en VastgoedCert). Het NRVT is een stichting die vastgoedtaxateurs op persoonlijke titel registreert. Dit nieuwe register (1 januari 2016) voor uitsluitend vastgoedtaxateurs onderstreept dat de vastgoedtaxateur een professional is met een eigen discipline; het zorgt voor uniformiteit middels heldere gedrags- en beroepsregels en door eenduidige eisen te stellen aan toelating en educatie.

 

Neem contact met mij op

Vergelijk objecten

Woningaanbod

€ 195.000 k.k
Nieuw

Zwemmer 16

Zwemmer 16, ,
Categorie: -
Kamers:5Badkamers:1 WO:125 m2
Makelaar:Meine Knijpstra
Verkocht onder voorbehoud

Kerkepad Oost 8

Kamers:6Badkamers:1 WO:126 m2
Makelaar:Meine Knijpstra
€ 181.500 k.k
Verkocht onder voorbehoud

Hunze 42

adres, ,
Kamers:5Badkamers:1 WO:120 m2
Makelaar:Meine Knijpstra
€ 174.900 k.k
Recent verkocht

Hooizolder 6

Hooizolder 6, ,
Kamers:5Badkamers:1 WO:124 m2
Makelaar:Meine Knijpstra
€ 510.000 k.k
Verkocht onder voorbehoud

Houtwâl 2

Kamers:6Badkamers:1 WO:201 m2
Makelaar:Meine Knijpstra
Recent verkocht

Wiksel 6

Categorie: -
Kamers:6Badkamers:1 WO:135 m2
Makelaar:Meine Knijpstra
Recent verkocht

Kuinder 190

adres, ,
Kamers:5Badkamers:1
Makelaar:Meine Knijpstra
€ 229.000 k.k.
Verkocht onder voorbehoud

Hooizolder 140

Hooizolder 140, ,
Kamers:6Badkamers:2 WO:137 m2
Makelaar:Meine Knijpstra
€ 352.500 k.k
Recent verkocht

De Velden 68

De velden 68, ,
Kamers:6Badkamers:1 WO:147 m2
Makelaar:Meine Knijpstra