Archief: Verkocht!

Aardappelland 55, Drachten

Deze woning heeft een zeer hoog afwerkingsniveau en is uitstekend geïsoleerd! De ramen met roeden, in combinatie met de chique donkerrode gevelsteen, geven de woning een klassieke uitstraling. De ruime woonkamer is licht door de vele ramen en de haard zorgt voor extra sfeer. Via openslaande deuren krijg je toegang tot het terras. De moderne U-vormige keuken biedt veel werkruimte.

Deze woning met hoge gootlijn en dakkapel heeft maar liefst 4 slaapkamers waarvan één met grote inloopkast. De stijlvolle luxe badkamer met sensor gestuurde verlichting is in 2017 volledig vernieuwd en heeft een ligbad, dubbele wastafel, douchehoek en toilet met hangend closet. De hardhout kozijnen zijn van Oregon Pine en de goten van Red Cedar. De verdiepingsvloer van deze bijzondere houtskeletwoning is voorzien van thermische- en geluidsisolatie.

De gehele woning wordt verwarmd met heteluchtverwarming in combinatie met een WTW installatie. Het Himsterhout is ideaal gelegen op steenworp afstand van de landerijen, vlakbij de bossen van Beetsterzwaag en diverse wateren. Een mooie omgeving om uitgebreid in te kunnen wandelen en fietsen.

Aardappelland 55

Prachtige riante twee onder een kap woning met garage op een kavel van 328 m2 in de gewilde woonwijk Himsterhout te Drachten.

 

€ 0 k.k.

Details

Impressie

Plattegronden

Meine Knijpstra

Register Makelaar & Taxateur

Heb je vragen over deze woning neem dan gerust contact op!

Mail ons direct