Archief: Verkocht!

Beugel 10, 9202 MB Drachten

Prachtige ruime vrijstaande woning op een mooie locatie. Deze goed onderhouden woning, op een kavel van 658 m2, is traditioneel gebouwd in 1995 en volledig geïsoleerd (energielabel A). Gelegen in een fraaie woonwijk aan de zuidoost kant van Drachten, nabij ziekenhuis Nij Smellinghe. Het plan “De Driehoek” is een verrassend groene en rustige wijk op korte afstand van scholen en het centrum van Drachten.

De aangebouwde garage is uitgevoerd met spouwmuur, betonnen vloer en beschikt over een dakopbouw waardoor er veel extra ruimte is gecreëerd. Momenteel is de ruimte boven de garage, met een eigen wasruimte en toilet, in gebruik als slaapkamer. De ruimte heeft een eigen trapopgang waardoor deze ook zeer geschikt is als “Bêd en Brochje” of als werkruimte/kantoorruimte.

De begane grond is voorzien van een mooie strakke lichte PVC vloer met vloerverwarming. De sfeervolle woonkamer beschikt over vele ramen, waaronder een hoekraam en een erker, wat zorgt voor veel lichtinval en daarnaast een mooi uitzicht biedt over de woonwijk. Er is een open haard met een prachtige marmeren schouw. Achter de woning ligt een vijverpartij met veel groen in een parkachtige omgeving. Dwars door dit groen loopt een fiets- en wandelpad.

 

Beugel 10

Prachtige ruime vrijstaande woning op een mooie locatie.

€ 0 k.k.

Details

Impressie

Plattegronden

Meine Knijpstra

Register Makelaar & Taxateur

Heb je vragen over deze woning neem dan gerust contact op!

Mail ons direct