Archief: Verkocht!

Blauwe Kampwei 4, 9245 HN Nijbeets

Deze sfeervolle vrijstaande woning met aangebouwde bijkeuken en serre ligt aan het Polderhoofdkanaal, hiervan gescheiden door een doodlopende weg. Het oorspronkelijke bouwjaar van de woning is 1894, maar er is in de loop der jaren diverse malen ver- en uitgebouwd. Ook zijn in 1981 de gevels vervangen.

De woning is zeer degelijk en traditioneel gebouwd, zo zijn de muren grotendeels 3 steens dik en heeft de woning een betonnen vloer. Op de begane grond is een extra slaapkamer/werkkamer, een aangebouwde bijkeuken en serre met keukenblok. Verder is er naast het toilet op de begane grond ook een doucheruimte aanwezig, voorzien van inloopdouche en wastafel (2018).

De woning is nog voorzien van gaskachels, maar in de bijkeuken is recentelijk een nieuwe CV ketel, merk Intergas geplaatst, die gebruikt kan worden om de woning centraal te verwarmen. De keuken is eenvoudig en aan modernisering toe. Op de verdieping bevinden zich 4 slaapkamers.

Er is een grote garage van circa 52 m2 met een betonnen vloer, welke zeer geschikt is als werkplaats. Achter op het perceel staat een zomerhuisje “Sinnehûs”, gebouwd in 2010. Het gebouw is geïsoleerd en voorzien van dubbel glas, elektra en gasaansluiting. Deze ruimte is zeer geschikt te maken voor bijv. een Bêd & Brochje of een mantelzorgwoning.

 

Blauwe Kampwei 4

Deze sfeervolle vrijstaande woning met aangebouwde bijkeuken en serre ligt aan het Polderhoofdkanaal, hiervan gescheiden door een doodlopende weg.

€ 0 k.k.

Details

Impressie

Plattegronden

Meine Knijpstra

Register Makelaar & Taxateur

Heb je vragen over deze woning neem dan gerust contact op!

Mail ons direct