Archief: Verkocht!

Boerestreek 4, Boornbergum

De woning is traditioneel gebouwd en in de loop der jaren volledig gerenoveerd en geïsoleerd. Geheel voorzien van HR++ beglazing, dak-, muur- en vloerisolatie. Het stoere balkenplafond is zichtbaar in de woonkamer en suite.

De woning heeft een hoog afwerkingsniveau en is vrijwel geheel voorzien van vakkundig stucwerk. Zo zijn de badkamer en toilet voorzien van professioneel Italiaans stukwerk (frescolori). Het naastgelegen gastenverblijf beschikt over een moderne stijlvolle badkamer (incl. toilet), keukenblok, praktijkruimte annex woonkamer met op de verdieping een slaapkamer.

Deze ruimte heeft een eigen entree en technische voorzieningen zoals; CV installatie en Elektrische installatie Geschikt voor diverse doeleinden, denk hierbij bv aan; kangoeroewoning, Bed and Breakfast. De ruimtes kunnen multifunctioneel gebruikt worden door wonen en werken te combineren. Dit alles in een landelijke omgeving op een ruime kavel van 2380 m2.

Boerestreek 4

Wat een plaatje! Rust en Ruimte biedt deze prachtige zeer goed onderhouden woonboerderij met aparte praktijkruimte/gastenverblijf op een uniek plekje met uitzicht over de landerijen.

 

€ 0 k.k.

Details

Impressie

Plattegronden

Meine Knijpstra

Register Makelaar & Taxateur

Heb je vragen over deze woning neem dan gerust contact op!

Mail ons direct