Archief: Verkocht!

Boskdobbe 11, Frieschepalen

De woonboerderij is oorspronkelijk gebouwd in 1910, maar is in de loop der jaren compleet gerenoveerd. Op de begane grond bevinden zich de voorkamer, moderne luxe keuken, bijkeuken en grote woonkamer. Daarnaast zijn hier ook 3 slaapkamers, badkamer, opkamer en kelder aanwezig. Een riante oprijlaan geeft toegang tot het wooncomplex.

Ligging aan de rand van het dorp Frieschepalen met zeer veel privacy. De sfeervolle woonkamer met gebinten in het zicht is met zijn hoogte van 5,5 meter een lust voor het oog. Hardhouten kozijnen met isolatieglas tot de grond en een grote houtkachel met schouw centraal in de woonkamer. De woonboerderij is op diverse plaatsen voorzien van professioneel stucwerk.

Voor de paardenliefhebber is er een houten stal met dubbele box. Het is mogelijk om een perceel grond met een oppervlakte van 4670 m2 bij te kopen, zeer geschikt voor paarden of pony’s. Dit perceel ligt op ca 300 meter van de woonboerderij.

Boskdobbe 11

Uniek wonen in deze prachtige kop-romp-woonboerderij op een schitterende locatie met een tweede vrijstaand wooncomplex op het terrein; zeer geschikt is als mantelzorgunit, maar ook heel geschikt voor een Bêd & Brochje. Het perceel met een oppervlakte van 4435 m2 heeft een parkachtige tuin met prachtige oude eiken, een vijver, een moestuin en een fruitboomgaard.

€ 0 k.k.

Details

Impressie

Plattegronden

Meine Knijpstra

Register Makelaar & Taxateur

Heb je vragen over deze woning neem dan gerust contact op!

Mail ons direct