Archief: Verkocht!

Bruinsslotstraat 19b, 9203 RW Drachten

Prachtige vrijstaande woning in het centrum van Drachten. De woning is de afgelopen jaren geheel gerenoveerd en gemoderniseerd. In 2016 is er een verbouwing geweest waarbij keuken is vergroot. Tevens is er een nieuwe keuken en badkamer geplaatst. De bijkeuken en berging (voormalige garage) zijn verbouwd.

Recentelijk is er een nieuwe kap op de woning geplaatst, waardoor er ca 30 m2 meer woonoppervlak is ontstaan en de woning 1,5 meter hoger is geworden. De woning heeft een vaste trap naar de tweede verdieping gekregen, is volledig geïsoleerd, dubbele beglazing, dakisolatie, vloerisolatie en gevelisolatie (energielabel A). Ontwerp nieuwe kap en uitbouw door Dhr. J. de Boer van Planide.

De woning is helemaal van deze tijd, voorzien van fraai stukwerk, deels nieuwe kozijnen (HR++) en nieuwe gevelbekleding aan de buitenzijde. De houten vloer op de begane grond is vervangen door een betonnen vloer. Tevens is de woning voorzien van nieuwe HR CV ketel en Zonnepanelen.

Bruinsslotstraat 19b

Prachtige vrijstaande woning in het centrum van Drachten. De woning is de afgelopen jaren geheel gerenoveerd en gemoderniseerd.

€ 0 k.k.

Details

Impressie

Plattegronden

Meine Knijpstra

Register Makelaar & Taxateur

Heb je vragen over deze woning neem dan gerust contact op!

Mail ons direct