Archief: Verkocht!

Cornelis Rienks de Boerstraat 35, 9204 LE Drachten

Wonen aan het water op een toplocatie! De woning ligt aan direct aan het water met een eigen aanlegsteiger. Er is een open vaarverbinding met het Friese merengebied en het centrum van Drachten. In de zomer zwemmen, varen en vissen vanaf je eigen stek en in de winter, met een beetje geluk, de schaatsen onderbinden en het ijs op vanuit je eigen tuin.

Goed onderhouden woning met 5 slaapkamers, waarvan 1 in gebruik is als kantoorruimte. Uitstekend geïsoleerd (energielabel A) en aan achterzijde voorzien van een groot elektrisch zonnescherm. De woonkamer is sfeervol en modern ingericht en geeft via de schuifpui toegang tot een tweetal terrassen aan het water.

Aan de achterzijde van de woning, gelegen op het zuiden bevindt zich een groot elektrisch bedienbaar zonnescherm waaronder je op warme zomerdagen heerlijk kunt vertoeven. De prachtige keuken in lichte kleurstelling met diverse inbouwapparatuur, merk Bosch en SMEG oven. De keuken is straatgericht en biedt een fraaie blik over de woonwijk. Kortom een verrassend ruime tussenwoning, waar je kunt genieten van de rust, de ruimte en dat alles direct grenzend aan het Friese water.

 

Cornelis Rienks de Boerstraat 35

Wonen aan het water op een toplocatie! De woning ligt aan direct aan het water met een eigen aanlegsteiger.

€ 0 k.k.

Details

Impressie

Plattegronden

Meine Knijpstra

Register Makelaar & Taxateur

Heb je vragen over deze woning neem dan gerust contact op!

Mail ons direct