Archief: Verkocht!

De Ee 23, Drachten

De ligging van de tuin is op het zuidwesten. Het totale perceeloppervlak is 222 m2. Een huis met mogelijkheden! In 2010 is er een nieuwe moderne badkamer geplaatst en is door de NUON spouwmuurisolatie (Supafil) toegepast. Supafil glaswolvlokken zijn vochtafstotend, dampdoorlatend, onbrandbaar en bovendien geluidsisolerend.

De woning heeft een eenvoudige eiken keuken. De woning heeft deels dubbele beglazing (alleen beneden). In de woonkamer ligt laminaat en in de hal ligt een houten vloer. De benedenverdieping is geheel voorzien van een systeemplafond. Verder beschikt de woning over een moderne elektrische installatie en eigen cv ketel van het bouwjaar 2014.

De houten garage met stalen kanteldeur is ook toegankelijk via zijdeur achtertuin. Verder bevindt zich in de achtertuin een ruime berging voor het stallen van fietsen en tuingereedschap. De woning heeft een grondige woningverbetering (zie bijzonderheden) ondergaan.

De Ee 23

Leuke hoekwoning met garage en berging in een nette buurt. De woning heeft vrij uitzicht en ligt tegenover parkachtig groen met vijverpartij.

 

€ 0 k.k.

Details

Impressie

Plattegronden

Meine Knijpstra

Register Makelaar & Taxateur

Heb je vragen over deze woning neem dan gerust contact op!

Mail ons direct