Archief: Verkocht!

De Excelsior 131, Drachten

Perfect onderhouden! Je hoeft er niets aan te doen en kunt er zo in. Op een goede stand in een kindvriendelijke wijk. De wijk de Folgeren heeft veel voorzieningen waaronder scholen en ligt op een steenworp afstand van winkelcentrum de Noorderpoort De keuken is geplaatst in een geïsoleerde berging/bijkeuken met lichtkoepel waardoor er extra veel lichtinval is.

Er is nog ruimte om de keuken verder uit te bouwen. Doordat de keuken is verplaatst naar de bijkeuken beschikt de woning over een extra ruime eetkamer annex achterkamer. De voormalige garage is nu deels ingericht als fitnessruimte, maar is ook uitstekend geschikt voor kantoorruimte of praktijkruimte.

Volledig geïsoleerd, dubbel glas, centrale verwarming, elektra en spoelbak met warm/koud kraan aanwezig. Vanuit deze ruimte is er toegang tot een werkruimte met werkbank en ruimte voor het stallen van fietsen.

De Excelsior 131

Een plaatje deze sfeervolle hoekwoning met garage op ruime kavel van 227 m2. De woning heeft een hoog afwerkingsniveau, een moderne inrichting en is volledig geïsoleerd.

 

€ 0 k.k.

Details

Impressie

Plattegronden

Meine Knijpstra

Register Makelaar & Taxateur

Heb je vragen over deze woning neem dan gerust contact op!

Mail ons direct