Archief: Verkocht!

De Fintsjes 53, Rottevalle

Deze mooie, prima onderhouden vrijstaande woning met garage heeft een slaapkamer en extra badkamer met toilet op de begane grond. Tevens bevindt zich naast de hal, in het hart van de woning een werkkamer/kantoorruimte. Deze robuuste woning is traditioneel gebouwd en heeft veel te bieden. Ruime woonkamer met aan achterzijde grote ramenpartij waardoor veel lichtinval ontstaat.

De eiken parket vloer en inbouwhaard geven de woning uitstraling en sfeer. De binnenmuren in de woonkamer/hal en garderobe zijn grotendeels voorzien van schoonmetselwerk. Vanuit de open keuken aan de straatzijde kijk je uit over het coulisselandschap van de Fryske Wâlden. Via de keuken is er toegang tot een kelder van ca 12 m2 met stahoogte.

De kelder bevindt zich onder de gehele werkkamer. Uitermate geschikt voor bijv. wijnsopslag! Wat een ruimte en mogelijkheden biedt deze woning! Rottevalle is een dorp met 1300 inwoners en ligt nabij Drachten. Het dorp heeft een gezellig centrum en biedt een grote variatie aan natuur.

De jachthaven van Rottevalle heeft ongeveer 60 ligplaatsen. Vanuit de haven vaar je zo naar het meer de Leijen en het Burgumermeer. Rottevalle is prima bereikbaar en heeft een snelle verbinding met de belangrijke snelwegen. Bovendien beschikt het dorp over een nieuw multifunctioneel centrum (inclusief basisschool en kinderopvang), een huisartsenpraktijk, diverse sportaccommodaties en een rijk verenigingsleven.

De Fintsjes 53

Vrijstaande semi bungalow op een heerlijke plek met weids uitzicht over de landerijen!

 

€ 0 k.k.

Details

Impressie

Plattegronden

Meine Knijpstra

Register Makelaar & Taxateur

Heb je vragen over deze woning neem dan gerust contact op!

Mail ons direct