Archief: Verkocht!

De Leijen 10, 9202 VG Drachten

De woning ligt op loopafstand van het centrum. De woning is voorzien van spouwmuurisolatie en vloerisolatie. Nagenoeg de hele woning is voorzien van dubbele beglazing en op de zuidzijde van het dak bevinden zich 9 zonnepanelen (2017).

De meterkast is in 2017 bij het plaatsen van zonnepanelen uitgebreid en vernieuwd. De woonkamer met sfeervolle houtkachel heeft aan de voorzijde vrij uitzicht en in de achterkamer is door de uitbouw aan de zijgevel extra ruimte gecreëerd. Via de openslaande tuindeuren van de uitbouw kom je in de sfeervolle groene tuin met diverse terrassen. De achtertuin ligt geheel op het zuiden.

Achter in de tuin staat een grote vrijstaande stenen berging van circa 18 m2 met overkapping/carport van circa 16 m2 voor de auto. Er is een inritvergunning afgegeven door de gemeente voor het inparkeren aan de zijkant van het perceel. Een heerlijke, ruime plek om te wonen.

 

De Leijen 10

Mooie ruime 2/1-kapwoning op een prima locatie met aangebouwde bijkeuken en uitbouw aan de zijgevel op een kavel van maar liefst 540 m2.

€ 0 k.k.

Details

Impressie

Plattegronden

Meine Knijpstra

Register Makelaar & Taxateur

Heb je vragen over deze woning neem dan gerust contact op!

Mail ons direct