Archief: Verkocht!

De leijen 8, 9202 VG Drachten

Op een prachtige locatie staat deze mooie ruime 2/1-kapwoning met aangebouwde bijkeuken en grote vrijstaande stenen garage met elektrische deur. De woning is traditioneel gebouwd, heeft betonnen vloeren, is voorzien van spouwmuurisolatie, vloerisolatie en heeft energielabel B.

De woning ligt op loopafstand van het centrum. Op de eerste verdieping is een extra doucheruimte aanwezig. Nagenoeg de hele woning is voorzien van dubbele beglazing en op de zuidzijde van het dak bevinden zich 12 zonnepanelen (2017).

De woonkamer met sfeervolle inbouwhaard heeft aan de voorzijde vrij uitzicht en door de diepe voortuin is er voldoende privacy. Het geheel ligt op een royale kavel van 375 m2. De diepe groene tuin is gelegen op het zuiden. Op het royale terras met windscherm kun je al snel van de zon en de sfeervolle tuin genieten. Kortom; een heerlijke plek om te wonen!

 

De Leijen 8

Op een prachtige locatie staat deze mooie ruime 2/1-kapwoning met aangebouwde bijkeuken en grote vrijstaande stenen garage met elektrische deur.

€ 0 k.k.

Details

Impressie

Plattegronden

Meine Knijpstra

Register Makelaar & Taxateur

Heb je vragen over deze woning neem dan gerust contact op!

Mail ons direct