Archief: Verkocht!

De Nijverheid 174, Drachten

De woonkamer is tuingericht met een grote schuifpui naar het buitenterras van de woning. De moderne lichte keuken is van het bouwjaar 2014 en heeft ETNA inbouwapparatuur. Vanuit de straatgerichte keuken heb je een fraai uitzicht over de woonwijk. De woning beschikt over een eigen oprit voor de auto.

De bijkeuken is volledig geïsoleerd en voorzien van witgoedaansluitingen. De achtergevel van de woning op de eerste verdieping wordt op zeer korte termijn nog voorzien van nieuwe kunststof kozijnen en geveldelen, kleur RAL 9001 en HR++ beglazing! Kortom, een leuke, nette en betaalbare woning die zich bovendien op een goede locatie bevindt!

De Nijverheid 174

Mooie, frisse tussenwoning met aangebouwde bijkeuken en berging. Uitstekend geschikt voor de startende woningzoekende. De woning beschikt over 3 slaapkamers. De tuin ligt op het zuidwesten en heeft op het achtererf een berging voor het tuingereedschap en de opslag van tuinmeubelen. Op de achtergevel van de woning is over de volle breedte een groot zonnescherm aanwezig.

€ 0 k.k.

Details

Impressie

Plattegronden

Meine Knijpstra

Register Makelaar & Taxateur

Heb je vragen over deze woning neem dan gerust contact op!

Mail ons direct