Archief: Verkocht!

De Rival 64, Drachten

Betreft archief; Deze woning is reeds verkocht!

Deze woning heeft vele mogelijkheden met een hobby/slaapkamer en een tweede badkamer op de begane grond. De garage met carport en berging is verlengd en heeft een totale lengte van maar liefst 14 meter. De woning is ontworpen door architectenbureau H.J. Leliveld. Al het houtwerk is eind jaren 90 aan de buitenzijde vervangen door Western Red Cedar.

Deze kwalitatief goede houtsoort heeft een buitengewoon lange levensduur. De woning is in 2016 aan de buitenzijde geschilderd en omstreeks 2002 is het gehele platte dak vernieuwd. Het perceeloppervlak is ca 472 m2 en de fraaie achtertuin met vijver biedt veel privacy en schaduwrijke plekjes. Onder de vloer ligt als extra isolatie een laag schelpen.

De groepenkast (stoppen) is in de loop der jaren vervangen door een moderne veilige installatieautomaat voorzien van een aardlekschakelaar. Over de volle breedte van de woning bevindt zich een balkon, zowel aan de voorzijde als ook aan de achterzijde. De woning is deels voorzien van dubbele beglazing!

De Rival 64

Mooie vrijstaande traditioneel gebouwde semibungalow op uitstekende locatie in Villawijk.

 

€ 0 k.k.

Details

Impressie

Plattegronden

Meine Knijpstra

Register Makelaar & Taxateur

Heb je vragen over deze woning neem dan gerust contact op!

Mail ons direct