Archief: Verkocht!

De Velden 68, drachten

De woning is van het bouwjaar 2010 en is uitstekend geïsoleerd (energielabel A). Deze energiezuinige woning is traditioneel gebouwd en er is gebruik gemaakt van hoogwaardige, duurzame en onderhoudsarme materialen. De rood/bruine steen in combinatie met de donderbruine gevelbekleding (Eternit) geven de woning een klassieke uitstraling. De woning beschikt over vijf slaapkamers en heeft op de begane grond en 1e verdieping vloerverwarming.

De achterzijde van de woning is voorzien van buitenzonwering. Park Suyderwijk is een groene, waterrijke en ruim opgezette woonwijk. De wijk ligt in Zuidwest-Drachten, tussen de Overstesingel en de Oude Slingeweg. Er is een snelle toegang tot de A7. Een winkelcentrum, scholen en sporthal in de directe omgeving voorzien in een prettige leefomgeving. De bossen van Beetsterzwaag en de Friese wateren zijn op fietsafstand.

De Velden 68

Op uitstekende locatie gelegen in Park Suyderwijk, ruime twee onder één kap woning met vrij uitzicht. De woning heeft een extra uitbouw van 1,2 meter over de volledige breedte aan achterzijde waarmee er een prachtige en riante woon/leefkeuken is gecreëerd. Ook de garage, voorzien van elektrische garagedeur, is tijdens de bouw extra verbreed.

€ 0 k.k.

Details

Impressie

Plattegronden

Meine Knijpstra

Register Makelaar & Taxateur

Heb je vragen over deze woning neem dan gerust contact op!

Mail ons direct