Archief: Verkocht!

De Zwaden 20, 9203 GK Drachten

Sfeervolle, goed onderhouden twee onder één kapwoning met aangebouwde bijkeuken en de moderne luxe badkamer op de begane grond, gelegen op een perceel van 245 m2 in een gewilde woonwijk nabij het centrum van Drachten. De voormalige aangebouwde stenen garage is deels verbouwd tot badkamer en berging.

De benedenverdieping van de woning is geheel voorzien van vloerverwarming, nagenoeg geheel voorzien van dubbel glas, met op de eerste verdieping HR++ beglazing. Op het dak liggen in totaal 12 zonnepanelen (beide zijden 6 panelen). Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een separaat modern toilet (wandcloset).

Moderne luxe keuken (2019) met diverse inbouwapparatuur, waaronder inductiekookplaat, vaatwasser, combimagnetron en koelkast. De moderne badkamer beschikt over een dubbele wastafel en inloopdouche.

 

De Zwaden 20

Sfeervolle, goed onderhouden twee onder één kapwoning met aangebouwde bijkeuken en de moderne luxe badkamer op de begane grond, gelegen op een perceel van 245 m2 in een gewilde woonwijk nabij het centrum van Drachten.

€ 0 k.k.

Details

Impressie

Plattegronden

Meine Knijpstra

Register Makelaar & Taxateur

Heb je vragen over deze woning neem dan gerust contact op!

Mail ons direct