Archief: Verkocht!

Dongeradijk 3-1, 9101 GA Dokkum

Mooi gelegen en ruim 3-kamer appartement met een prachtig vrij uitzicht. Het appartement heeft een balkon van 10 m2 en een eigen parkeerplek in de parkeergarage. Tevens bevindt zich op de begane grond een inpandige berging voorzien van elektra. Vanaf het balkon heb je fantastisch uitzicht over water en land.

Het appartementencomplex “De Waeckser” en “De Stjerren “ bestaat uit 24 luxe koopappartementen en 22 royale huurappartementen. Bij het ontwerp is uitgegaan van de woonwensen van senioren van 55 jaar en ouder en derhalve bij voorkeur bestemd voor deze doelgroep. De appartementen zijn comfortabel en goed toegankelijk en voor rolstoelbezitters goed bewoonbaar.

Het appartement heeft veel voorzieningen in de buurt. Ligging op loopafstand van het centrum van Dokkum. Tevens is er een supermarkt in de directe omgeving. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 9 minuten rijden.

 

Dongeradijk 3-1

Mooi gelegen en ruim 3-kamer appartement met een prachtig vrij uitzicht. Het appartement heeft een balkon van 10 m2 en een eigen parkeerplek in de parkeergarage.

€ 0 k.k.

Details

Impressie

Plattegronden

Meine Knijpstra

Register Makelaar & Taxateur

Heb je vragen over deze woning neem dan gerust contact op!

Mail ons direct