Dorpsstraat 7, 8437 PA Zorgvlied

Mooi vrijstaande woning met ruime garage en vrijstaande houten schuur op een prachtige locatie.  Gelegen op een grote kavel van 2535 m2 met een geweldig vrij uitzicht aan de achterzijde van de woning, waar met enige regelmaat de reeën te zien zijn in het landschap.

Landelijk wonen op een prachtige idyllische plek. Waar vind je dit nog? Ver weg van alle drukte! Rust, ruimte, frisse lucht en natuur in al zijn schoonheid. Voor de rustzoeker, natuurliefhebber, paardenliefhebber en/of hobbyboer.

De open keuken en badkamer, gesitueerd op de begane grond zijn gemoderniseerd. De ruime inpandige garage (ca 48 m2) biedt mogelijkheden voor een extra slaapkamer en/of kantoor. De woning is goed geïsoleerd met o.a. dubbel glas, deels HR++ beglazing en vloer- en dakisolatie.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers.  Achter de woning ligt een ruime tuin, welke ideaal is voor het houden van b.v. kleinvee of verbouwen van groente. Op het achtererf zijn de voorbereidingen voor een chalet getroffen. De infrastructuur (gas, water en elektra) en de fundering zijn al aangelegd. De tuin/erf is ook toegankelijk vanaf de straat Wateren.

Zorgvlied ligt midden in het Nationaal Park het Drents-Friese Wold, één van de grootste natuurgebieden van Nederland met zandverstuivingen, heide en vennen. Een geweldige omgeving om heerlijk te wandelen en te fietsen.

Volledige verkooppresentatie volgt zo spoedig mogelijk!

Dorpsstraat 7

Mooie vrijstaande woning met ruime garage en vrijstaande houten schuur op een prachtige locatie. 

€ 0 k.k.

Details

Impressie

Plattegronden

Meine Knijpstra

Register Makelaar & Taxateur

Heb je vragen over deze woning neem dan gerust contact op!

Mail ons direct