Archief: Verkocht!

Fonejacht 28, Drachten

De gehele woning is zeer goed onderhouden en beschikt over kunststof kozijnen. Op het dak aan de zuidzijde liggen 14 zonnepanelen. Er is gebruik gemaakt van hoogwaardige, duurzame en onderhoudsarme materialen. Via de schuifpui aan de zijkant van de woning kom je op een van de buitenterrassen. De buitenzonwering met knik-arm zorgt voor voldoende schaduw. De woning is volledig geïsoleerd en heeft energielabel A.

Wonen op één van de mooiste plekjes aan de rand van Drachten. Op steenworp afstand bevindt zich de jachthaven en in directe nabijheid het water van Smalle Ee. Vanaf de Fonejacht ben je al wandelend in mum van tijd in het prachtige landelijke buitengebied en de bossen van Beetsterzwaag bevinden zich op fietsafstand.

Fonejacht 28

Op uitstekende woonstand gelegen in villawijk staat deze prachtige vrijstaande woning met garage en opbouw. De stijlvolle uitbouw aan achterzijde is niet alleen functioneel, maar geeft de woning ook extra allure. In deze uitbouw met vloerverwarming bevindt zich de grote en sfeervolle woon/leef keuken met uitzicht op de tuin. Via de twee terrasdeuren is er ook direct toegang tot deze prachtige en gevarieerd aangelegde tuin.

€ 0 k.k.

Details

Impressie

Plattegronden

Meine Knijpstra

Register Makelaar & Taxateur

Heb je vragen over deze woning neem dan gerust contact op!

Mail ons direct