Archief: Verkocht!

Gjalt de Jongstraat 12, Drachten

Betreft archief; Deze woning is reeds verkocht!

Wat deze woning zo bijzonder maakt is de aanbouw uit 2011, de vele lichtinval en in totaal maar liefst 6 kamers! In 2011 is onder architectuur een aanbouw gebouwd, waardoor de woonkamer met 25 vierkante meter is toegenomen. De aanbouw van de woning is aan de buitenzijde voorzien van Siberisch Lariks hout. Hout van hoge kwaliteit en een hoge duurzaamheid.

De gevels van de woning zijn bekleed met Rockpanel platen, duurzaam en onderhoudsvriendelijk materiaal. Rockpanel gevelplaten zijn gemaakt op basis van steenvezels, rotten niet en zijn gemakkelijk te reinigen met water. De Drachtstervaart is een woonwijk met veel groen en water en dichtbij winkelcentrum ‘de Drait’. De wijk heeft een openwater verbinding naar de Friese meren.

Gjalt de Jongstraat 12

Prachtige twee onder één kapwoning met berging en carport/veranda gelegen aan rustige woonstraat in wijk de Drachtstervaart. Met voldoende parkeergelegenheid en aanlegsteigers voor uw boot in de nabijheid. Heerlijk wonen in deze grote woning die vele mogelijkheden te bieden heeft. 

€ 0 k.k.

Details

Impressie

Plattegronden

Meine Knijpstra

Register Makelaar & Taxateur

Heb je vragen over deze woning neem dan gerust contact op!

Mail ons direct