Archief: Verkocht!

Gjalt de Jongstraat 24, Drachten

De woning heeft maar liefst 6 slaapkamers en 2 badkamers, waarvan 1 slaapkamer en 1 badkamer op de begane grond. De woonkamer is tuingericht en voorzien van een eiken houten vloer. Meerdere terrassen waarvan één terras aan het water en een terras met tuinoverkapping en loungeset, direct vanuit de slaapkamer bereikbaar.

Op de tweede verdieping heeft de slaapkamer aan de achterzijde een grote dakkapel met een schitterend panoramisch uitzicht over het water. Deze traditioneel gebouwde twee onder een kapwoning is volledig geïsoleerd, heeft energielabel A+ en op de zuidgevel liggen 15 zonnepanelen. Een verrassend riante woning waar je kunt genieten van de rust, ruimte en van het uitzicht over het Friese water.

Gjalt de Jongstraat 24

Riant wonen aan het water op een fantastische locatie aan de Drachtstervaart met een eigen aanlegsteiger. Er is een open vaarverbinding met het Friese merengebied en het centrum van Drachten. In de zomer zwemmen, varen en vissen vanaf je eigen stek en in de winter, met een beetje geluk, de schaatsen onderbinden in je eigen tuin.

€ 0 k.k.

Details

Impressie

Plattegronden

Meine Knijpstra

Register Makelaar & Taxateur

Heb je vragen over deze woning neem dan gerust contact op!

Mail ons direct