Archief: Verkocht!

Graanland 25, Drachten

Het Himsterhout is ideaal gelegen op steenworp afstand van de landerijen, vlakbij de bossen van Beetsterzwaag en diverse wateren. Een mooie omgeving om uitgebreid in te kunnen wandelen en fietsen.

De woning is volledig geïsoleerd en gebouwd in 2000. In 2011 is de WTW (warmte terugwinunit) vervangen door een nieuwe WTW-unit van het fabricaat Brink, type Renovent Medium. Verdiepingsvloer is voorzien van Fermacell Estrichelementen, welke zorgen voor thermisch isolatie en geluidsisolatie.

In combinatie met de CV HR ketel, merk AWB heeft deze energiezuinige woning een gasverbruik van ca 1000 m3 per jaar. Tevens heeft de woning een verhoogde kapconstructie, waardoor het huis op de eerste en tweede verdieping meer inhoud heeft.

De woning is gebouwd met hoogwaardig materiaal. Zo zijn alle buitenkozijnen van dark red meranti en uitgevoerd in het zgn. draaikiepsysteem. De buitendeuren zijn voorzien van hang- en sluitwerk met vijf- en vierpuntssluiting. Het buitentimmerwerk is uitgevoerd in western red cedar. De woning is gelegen op een ruime kavel van 619 m2 met een fraai aangelegde achtertuin met veel groen, die veel privacy biedt. De woning is in 2012 volledig geverfd door gerenommeerd schilderbedrijf.

Graanland 25

Een heerlijke plek om te wonen, deze prachtige zeer goed onderhouden vrijstaande woning in gewilde wijk ‘Het Himsterhout’ te Drachten.

 

€ 0 k.k.

Details

Impressie

Plattegronden

Meine Knijpstra

Register Makelaar & Taxateur

Heb je vragen over deze woning neem dan gerust contact op!

Mail ons direct