Archief: Verkocht!

Het leantsje 53, Gorredijk

Gelegen op goede woonstand aan rustige straat met tuin op zuidwesten. De gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen (2014). De zolder op de tweede verdieping is netjes afgewerkt en geïsoleerd. Instapklare woning in een gezellige buurt! Je zult niet snel een woning vinden die zo netjes is als deze!

Het centrum ligt op loopafstand. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers, een moderne badkamer en een separate bergruimte. De woning is de afgelopen jaren flink vernieuwd, onder andere; plaatsing nieuwe kozijnen met dubbel glas HR ++, verlenging bijkeuken in 2013 en het aanbrengen van nieuwe dakpannen en panlatten in 2012.

In de bijkeuken is een luxe inbouwkast met schuifwand geplaatst waardoor er veel opbergruimte is. Er is een achterom via een voetpad. Onlangs is de schutting inclusief toegangspoort vernieuwd. Tevens is er nog een extra berging in de tuin met overkapping. Kortom een huis waar je zo in kunt en waar je de eerstkomende jaren geen onderhoud aan hoeft te plegen.

Het leantsje 53

Comfortabel wonen in deze zeer goed onderhouden tussenwoning met geïsoleerde verlengde bijkeuken van ca 6,5 meter lengte, voorzien van vloerverwarming.

 

€ 0 k.k.

Details

Impressie

Plattegronden

Meine Knijpstra

Register Makelaar & Taxateur

Heb je vragen over deze woning neem dan gerust contact op!

Mail ons direct