Archief: Verkocht!

Het Zuid 43a, Drachten

Wonen midden in de natuur met de geneugten van de stad op fietsafstand. Zeer goed onderhouden woning met moderne inrichting en veel lichtinval door grote ramen. Gelegen op ruime kavel van ca 1800 m2! Met slaapkamer en badkamer op de begane grond. Tevens is er de ruimte voor een atelier of kantoor, maar desgewenst kan er ook een tweede slaapkamer worden ingericht.

Wat een plaatje deze woning! De woning is traditioneel gebouwd en oorspronkelijk van het bouwjaar 1956. In 1987 is de woning aan de achterzijde uitgebouwd en in 1993 is er op de begane grond een flink stuk aangebouwd. In de loop der jaren is de woning volledig gerenoveerd en geïsoleerd. Geheel voorzien van HR en HR++ beglazing, dak-, muur- en vloerisolatie. Het afwerkingsniveau is zeer hoog.

In het oude gedeelte van de woning bevinden zich op verschillende niveaus diverse inbouwkasten. In de moderne smaakvolle woonkamer heb je een prachtig uitzicht over het land zover het oog rijkt. Schapen en paarden vullen het landschap, maar je kunt ook zomaar reeën tegenkomen.

De woning wordt verwarmd door vloerverwarming en radiatoren. De houtkachel in het hart van de woning draagt bij aan de sfeer. De prachtige tuin met vijver beschikt over een grote variatie aan planten en is onder architectuur aangelegd. Op het achtererf bevindt zich nog een grote schuur met vliering, betonnen vloer en bedekt met pannen.

Het Zuid 43a

Paradijselijk wonen tussen Drachten en Beetsterzwaag met het uitzicht over de landerijen.

 

€ 0 k.k.

Details

Impressie

Plattegronden

Meine Knijpstra

Register Makelaar & Taxateur

Heb je vragen over deze woning neem dan gerust contact op!

Mail ons direct