Archief: Verkocht!

Houtwâl 2, Bakkeveen

Gelegen op een perceel van maar liefst 1280 m2. De woning van bouwjaar 1992 is traditioneel gebouwd en beschikt op de begane grond over 2 slaapkamers en een badkamer. De woning is volledig geïsoleerd en wordt verwarmd middels hete luchtverwarming. In totaal zijn er vijf slaapkamers, waarvan 1 met toegang tot het balkon en 1 met toegang tot het dakterras.

Bakkeveen ligt midden in een prachtig natuurgebied met omliggend grote bos- en heidegebieden waar het fantastisch wandelen en fietsen is. De mooie omgeving trekt veel toerisme en het dorp voorziet in de daarbij behorende recreatieve voorzieningen. In de directe omgeving van Bakkeveen zijn meerdere campings te vinden en op 5 minuten fietsafstand ligt het openlucht zwembad. Het dorp telt ongeveer 2000 inwoners en ligt op korte afstand van Drachten.

Houtwal 2

Op een prachtige plek in het pittoreske dorp Bakkeveen, ligt aan de Bakkeveensche Vaart deze fraaie en ruime vrijstaande woning met zeer grote garage. De dubbele garage met een oppervlakte van circa 60 m2 heeft een zadeldak, een elektrische kanteldeur en een sectionale garagedeur.

€ 0 k.k.

Details

Impressie

Plattegronden

Meine Knijpstra

Register Makelaar & Taxateur

Heb je vragen over deze woning neem dan gerust contact op!

Mail ons direct