Archief: Verkocht!

Klein Groningen 18, 9241 HS Wijnjewoude

De tuin van deze twee onder één kapwoning is gelegen op het zuidwesten en grenst over de volle breedte, circa 25 meter aan het water. Zwemmen, vissen en bootje varen en dat alles vanuit je achtertuin.

In 2007 is er aan de achterzijde uitgebouwd waarmee er een woonkeuken, badkamer en bijkeuken zijn gecreëerd. Ook bevindt zich er een ruime slaapkamer op de begane grond. Op de zuidgevel liggen 8 zonnepanelen.

Op de eerste verdieping bevinden zich nog twee slaapkamers. Het perceel oppervlak is 622 m2 groot en naast diverse terrassen is er ook nog een vrijstaande stenen berging. De Compagnonsfeart wordt veel gebruikt door pleziervaart en maakt onderdeel uit van de Turfroute.

Wijnjewoude is een dorp waar het goed wonen is. Er zijn vele wandel- en fietsroutes in de omgeving met een rijke natuur, zoals de prachtige Duurswouderheide tussen Bakkeveen en Wijnjewoude. Het is het grootste heideveld van Fryslân, met pingoruïnes (dobben) en een heuse schaapskudde. Met de ligging aan de Turfroute, de klassieke oude vaarroute voor de waterrecreatie door zuidoost Friesland, ligt Wijnjewoude in een aantrekkelijk en veelzijdig natuurgebied. Er zijn dan ook meerdere campings in de omgeving te vinden.

 

Klein Groningen 18

Wonen op een uniek plekje aan het water van de Compagnonsfeart met een fantastisch uitzicht over de weilanden. 

€ 0 k.k.

Details

Impressie

Plattegronden

Meine Knijpstra

Register Makelaar & Taxateur

Heb je vragen over deze woning neem dan gerust contact op!

Mail ons direct