Archief: Verkocht!

Koevordermeerstraat 24, Lemmer

De woning bestaat uit 3 bouwlagen. Extra slaapkamer/tuinkamer en badkamer op de begane grond. Het woongedeelte bevindt zich op de eerste verdieping hetgeen kenmerkend is voor een drive-in woning. De sfeervolle mediterrane tuin is gelegen op het zuiden en biedt naast voldoende privacy een vrij uitzicht over het water en de jachthaven. Deze woning biedt door de ligging en indeling legio mogelijkheden.

De woning is recent compleet gerenoveerd. Keuken, toilet en badkamer zijn vernieuwd. Tevens is er op de begane grond een extra badkamer geplaatst. Het balkon op de eerste verdieping biedt een formidabel uitzicht over de jachthaven. De woning ligt op fietsafstand van het centrum van Lemmer. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg op slechts 5 minuten rijden.

Koevordermeerstraat 24

Wonen aan het water in deze bijzondere drive-in woning op een schitterende locatie met een eigen ligplaats van 35 m2, direct achter de woning gelegen. Deze woning is ook zeer geschikt als recreatiewoning. Met een open vaarverbinding heb je toegang tot het dorp Lemmer, de Friese meren en het IJsselmeer.

€ 0 k.k.

Details

Impressie

Plattegronden

Meine Knijpstra

Register Makelaar & Taxateur

Heb je vragen over deze woning neem dan gerust contact op!

Mail ons direct