Archief: Verkocht!

Korenmolen 93, Drachten

Gelegen in woonwijk De Peppel, nabij het winkelcentrum van Drachten en op loopafstand van schouwburg de Lawei. Volledig geïsoleerd; vloerisolatie, muurisolatie, dakisolatie, spouw isolatie, dubbele beglazing en voorzien van zonnepanelen. De woning heeft energielabel A. Heerlijk wonen in deze zeer goed onderhouden woning, met maar liefst 6 kamers (5 slaapkamers).

De ruime garage heeft het gemak van een draadloze afstandsbediening van de garagedeur. De woonkamer heeft een erker aan de voorzijde waardoor er veel licht en ruimte ontstaat. Een stijlvolle hanghaard zorgt voor een behaaglijke sfeer en is de eyecatcher in de woonkamer. Aan de achterzijde geven openslaande deuren toegang tot de tuin die op het zuiden gericht is met voldoende privacy.

Traditioneel gebouwd met hardhouten kozijnen en een uitbouw aan achterzijde die zorgt voor een corridor van de bijkeuken naar de garage. Door de hoge gootlijn beschikt deze woning over veel ruimte en inhoud. Drie ruime slaapkamers op de eerste etage. Via de vaste trap toegang tot de tweede verdieping waar zich nog twee grote slaapkamers bevinden. Op de derde etage is nog een ruime bergzolder aanwezig.

Korenmolen 93

Wonen op stand in deze bijzondere twee onder een kap woning met garage van het bouwjaar 1995.

 

€ 0 k.k.

Details

Impressie

Plattegronden

Meine Knijpstra

Register Makelaar & Taxateur

Heb je vragen over deze woning neem dan gerust contact op!

Mail ons direct