Kringgreppelstraat 103, 8431 DM Oosterwolde

Ruime en zeer goed onderhouden tussenwoning met aangebouwde bijkeuken en tuinoverkapping op perceel met veel privacy. Recentelijk is er 61 m2 aan de achterzijde van het perceel bijgekomen, waardoor er een diepe tuin is ontstaan. Op de tweede verdieping is over de volle breedte van de woning een grote dakkapel van kunststof (2018) geplaatst waardoor er veel extra ruimte is gecreëerd.

De woning beschikt over 4 slaapkamers, waarbij in de slaapkamer op de zolderverdieping een geïntegreerde airco en een elektrisch bedienbaar rolluik zijn aangebracht. De eerste- en zolderverdieping hebben HR++ beglazing. De slaapkamer aan de achterzijde op de eerste verdieping is voorzien van een zonwerend screen. De woning is goed geïsoleerd door dak- en spouwmuurisolatie. Recentelijk zijn er twee airco’s, 10 Zonnepanelen een een nieuwe HR CV ketel geplaatst.

De tuin met grote vrijstaande schuur is gelegen op het zuiden. Het platte dak van de geïsoleerde bijkeuken is in 2020 vernieuwd. Vanuit de eetkamer geven openslaande tuindeuren toegang tot de robuuste tuinoverkapping. De woning heeft vrij uitzicht aan voorzijde. Een heerlijke plek om te wonen.

Kringgreppelstraat 103

Ruime en zeer goed onderhouden tussenwoning met aangebouwde bijkeuken en tuinoverkapping op perceel met veel privacy.

€ 0 k.k.

Details

Impressie

Plattegronden

Meine Knijpstra

Register Makelaar & Taxateur

Heb je vragen over deze woning neem dan gerust contact op!

Mail ons direct