Archief: Verkocht!

Kwartelstraat 22, Leeuwarden

Een supermarkt, warme bakker en sportschool bevinden zich om de hoek. De erker en de glas-in-lood ramen zijn mooie karakteristieke details van de woning. De aangebouwde serre aan de achterzijde van de woning zorgt voor extra ruimte en veel licht. De moderne keuken met diverse inbouwapparatuur heeft een natuurstenen werkblad. Alle binnendeuren zijn vervangen door kwalitatieve paneeldeuren die het interieur verfraaien.

Er is een geïsoleerde bijkeuken met witgoed aansluitingen en een modern toilet met wandcloset. Een moderne elektrische installatie met 7 groepen en aardlekbeveiliging. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een doucheruimte. Verder is de woning volledig voorzien van dubbel glas. Begin 2018 is de gehele eerste verdieping voorzien van HR++ beglazing. Een prachtige en betaalbare eengezinswoning.

Kwartelstraat 22

Sfeervolle goed onderhouden karakteristieke jaren 30 woning in hartje Leeuwarden. Deze fraaie tussenwoning ligt op een gewilde locatie in de Vogelwijk te Leeuwarden, op loopafstand van de binnenstad en 250 meter gelegen vanaf uitvalswegen. 

€ 0 k.k.

Details

Impressie

Plattegronden

Meine Knijpstra

Register Makelaar & Taxateur

Heb je vragen over deze woning neem dan gerust contact op!

Mail ons direct