Archief: Verkocht!

Kwelderland 2, Drachten

Het terras met glazen overkapping is direct bereikbaar via openslaande tuindeuren vanuit de woonkamer en geeft een prachtige verbinding met de tuin. Op de erfgrens van de tuin bevindt zich een terras en buitensauna op een fraai aangelegde houten vlonder met een fantastisch vrij uitzicht over het grasland en bosperceel. Je waant je hierdoor midden in de natuur

Deze volledig geïsoleerde woning met kunststof kozijnen en zonnecollectoren is van het bouwjaar 2001. Op de eerste verdieping bevinden zich 4 slaapkamers, een studeerkamer en badkamer. De overloop verbindt op subtiele wijze de beide woongedeeltes. De glazen bouwstenen en de vele ramen zorgen voor een prachtig lichtspel.

Kwelderland 2

Op uitstekende locatie in gewilde woonwijk het Himsterhout te Drachten staat deze bijzondere vrijstaande villa. Fraaie elementen als het lessenaarsdak en de glazen bouwstenen geven deze woning een geheel eigen karakter. De woning heeft een ruime woonkamer en beschikt over een grote woon- en leefkeuken met een schitterend uitzicht over de tuin.

€ 0 k.k.

Details

Impressie

Plattegronden

Meine Knijpstra

Register Makelaar & Taxateur

Heb je vragen over deze woning neem dan gerust contact op!

Mail ons direct