Archief: Verkocht!

M.K. Gandhiplein 7, 9728 TG Groningen

Ruim 3 kamer appartement met balkon gelegen op het zuidwesten en met een fantastisch uitzicht over het Hoornsemeer en de boulevard. Een prettige woonomgeving met een steeds veranderend uitzicht en levendigheid voor de deur. Bootjes, sporters, wandelaars en fietsers komen voorbij. Een heerlijke en veilige plek om te wonen. Vanuit het appartement kan via de video-installatie op afstand contact met bezoekers worden gelegd.

Het appartement is van het bouwjaar 1989, heeft onderhoudsarme kunststof kozijnen met dubbele beglazing en is volledig geïsoleerd (energielabel A). De woning ligt op de tweede verdieping van het mooie appartementencomplex. Er is een lift en tevens een trappenhuis aanwezig.

Op de begane grond bevindt zich een inpandige fietsenberging. Aan de achterzijde van het complex is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Op loopafstand zijn diverse voorzieningen zoals horeca met o.a. een heerlijke pizzeria, winkels en een supermarkt. Ook het Martini Ziekenhuis is in de buurt. De wijk ligt ideaal ten opzichte van uitvalswegen (A7 en A28) en heeft een uitstekende busverbinding naar het stadscentrum.

 

M.K. Gandhiplein 7

Ruim 3 kamer appartement met balkon gelegen op het zuidwesten en met een fantastisch uitzicht over het Hoornsemeer en de boulevard.

€ 0 k.k.

Details

Impressie

Plattegronden

Meine Knijpstra

Register Makelaar & Taxateur

Heb je vragen over deze woning neem dan gerust contact op!

Mail ons direct