Archief: Verkocht!

Master de Boerstrjitte 12, 9233 KS Boelenslaan

Nu verlaagd in prijs van 395.000,-  naar 375.000,-

Prachtige karakteristieke vrijstaande woning met rieten kap op een ruim perceel van 827 m2. De woning heeft een aangebouwde bijkeuken en garage. De moderne keuken is recentelijk vernieuwd en voorzien van diverse inbouwapparatuur. In de woonkamer bevindt zich op een centrale plaats een sfeervolle houtkachel van speksteen.

Fraai ingerichte achtertuin met diverse terrassen, een zitkuil en een siervijver. De grote tuin ligt op het westen en biedt veel privacy. De grote eikenboom achter in de tuin is een prachtig blikvanger. De eerste verdieping beschikt over 3 slaapkamers en een badkamer met ligbad, tweede toilet (wandcloset) en douchehoek.

De grootste slaapkamer biedt toegang tot een balkon. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een grote houten schuur met een oppervlakte van 24 m2 en voorzien van dubbele beglazing. Recentelijk is de woning geschilderd en is er een nieuwe PVC vloer gelegd. De rieten kap wordt regelmatig gekamd en bijgestoken door een professioneel rietdekkersbedrijf. Wat is dit een heerlijke plek om te wonen!

Het rustige dorp Boelenslaan, gelegen nabij Surhuisterveen. De snelweg naar Leeuwarden en de verbinding naar de A7 (Groningen-Drachten-Heerenveen) is gelegen op een korte afstand.

 

Master de Boerstrjitte 12

Prachtige karakteristieke vrijstaande woning met rieten kap op een ruim perceel van 827 m2.

€ 0 k.k.

Details

Impressie

Plattegronden

Meine Knijpstra

Register Makelaar & Taxateur

Heb je vragen over deze woning neem dan gerust contact op!

Mail ons direct