Archief: Verkocht!

Volledig gerenoveerde en gemoderniseerde zeer nette sfeervolle vrijstaande woning met uitbouw aan achterzijde, garage en ruime berging/werkplaats met zadeldak. De woning is geheel voorzien van dubbele beglazing HR++, spouwmuurisolatie en dakisolatie. De woning heeft maar liefst 4 slaapkamers en beschikt over een moderne badkamer op de begane grond.

Er is een aparte woon-leefkeuken met toegang via een schuifpui naar het terras. Heerlijk ontbijten in het zonnetje. De gezellige moderne keuken heeft een U vorm, biedt veel kast- en werkruimte en beschikt over diverse inbouwapparatuur. De woning is zeer goed afgewerkt met veel stucwerk. De lichte kleurstelling en de grote ramen in de woonkamer geven een ruimtelijk gevoel. Vanuit de hal is er toegang tot een kelder welke zich uitstekend leent als wijnkelder.

De grote kavel van 458 m2 biedt veel privacy en heeft diverse terrassen voorzien van tuinoverkappingen. Rottevalle is een dorp met 1300 inwoners en ligt nabij Drachten. Het dorp heeft een gezellig centrum en biedt een grote variatie aan natuur. De jachthaven van Rottevalle heeft ongeveer 60 ligplaatsen. Vanuit de haven vaar je zo naar het meer de Leijen en het Burgumermeer.

Rottevalle is prima bereikbaar en heeft een snelle verbinding met de belangrijke snelwegen. Bovendien beschikt het dorp over een nieuw multifunctioneel centrum (inclusief basisschool en kinderopvang), een huisartsenpraktijk, fysiotherapeut en diverse sportaccommodaties en een rijk verenigingsleven. Het dorp beschikt tevens over een kleine dorpswinkel voor de dagelijkse boodschappen.

Master de Vrieswei 9

Instapklare vrijstaande woning voor een betaalbare prijs in het gezellige dorp Rottevalle.

 

€ 0 k.k.

Details

Impressie

Plattegronden

Meine Knijpstra

Register Makelaar & Taxateur

Heb je vragen over deze woning neem dan gerust contact op!

Mail ons direct