Archief: Verkocht!

Mevrouw de Rooweg 137, 9203 DT Drachten

Wonen op een toplocatie in dit sfeervolle appartement op één van de mooiste plekken van Drachten. Het appartementencomplex ‘Meerkoet en Smient’ is gelegen aan de rand van het centrum. Het appartement ligt op een prachtige locatie, uniek gelegen in een parkachtige omgeving met fantastisch uitzicht op de vijverpartij.

Het 3-kamer appartement met moderne inrichting bevindt zich op de begane grond en beschikt over 2 slaapkamers. Via een schuifpui is er vanuit de woonkamer toegang tot het terras, gelegen op het zuidoosten. Het centrum van Drachten, een grote supermarkt, het openbaar vervoer en Schouwburg De Lawei bevinden zich op loopafstand.

Een heerlijke en veilige plek om te wonen. Vanuit het appartement kan via de video-intercom op afstand contact met bezoekers worden gelegd. Via de lift of de hellingbaan wordt de parkeerkelder bereikt, waar zich een inpandige berging en een eigen overdekte parkeerplaats bevinden. Het appartementen complex ‘Meerkoet en Smient’ bestaat uit 34 appartementen en heeft een actieve en gezonde VvE (vereniging van eigenaren).

 

Mevrouw de Rooweg 137

Wonen op een toplocatie in dit sfeervolle appartement op één van de mooiste plekken van Drachten.

 

€ 0 k.k.

Details

Impressie

Plattegronden

Meine Knijpstra

Register Makelaar & Taxateur

Heb je vragen over deze woning neem dan gerust contact op!

Mail ons direct