Archief: Verkocht!

Moezel 87, Drachten

Betreft archief; Deze woning is reeds verkocht!

Het winkelcentrum en diverse openbare voorzieningen zijn in de directe nabijheid aanwezig. Gelegen op een ruime kavel van 270 m2 met een prachtig, onder architectuur aangelegde achtertuin van maar liefst 120 m2 met veel ruimte en lichtinval.

De tuin biedt veel privacy! Afgelopen jaren heeft de woning op veel punten een facelift/revisie ondergaan; -Nieuw dak geplaatst met isolatie en dakpannen -Boeidelen en windveren vervangen door Werzalit* -Gevelbekleding aan achterzijde vervangen door Werzalit -In 2010 is een nieuwe HR CV, merk Intergas geplaatst -Buitenzijde woning in 2015 geschilderd -De gevel is in 2015 gereinigd en geïmpregneerd door gecertificeerd bedrijf (incl. certificaat met 10 jaar garantie!) *Werzalit is opgebouwd uit fijne houtspaan met kunsthars, onder hoge temperatuur homogeen geperst. Werzalit is duurzaam, onderhoudsarm en biedt een langdurige kwaliteit.

Moezel 87

Mooie karakteristieke woning met allure! Deze stijlvolle woning is opgetrokken uit witte breuksteen. Het ontwerp is van de architect van Manen en Zwart uit Drachten. Deze zeer goed onderhouden woning bestaat uit drie woonlagen, heeft een inpandige garage/berging en is gelegen aan een doorgaande straat in de populaire woonwijk De Drait. 

€ 0 k.k.

Details

Impressie

Plattegronden

Meine Knijpstra

Register Makelaar & Taxateur

Heb je vragen over deze woning neem dan gerust contact op!

Mail ons direct