Archief: Verkocht!

Moezel 79, Drachten

Gelegen op een ruime kavel van 268 m2 met een prachtige aangebouwde tuinkamer/serre aan de achterzijde van de woning. De eetkamer is hierdoor aanzienlijk groter geworden en door de vele raampartijen is er veel lichtinval en een prachtig uitzicht over de tuin. Via de schuifpui heb je toegang tot de tuin.

De afgelopen jaren is er flink geïnvesteerd in de woning. Zo zijn o.a. de keuken en badkamer gemoderniseerd, is een deel van de kozijnen vervangen door kunststof kozijnen en is er een nieuwe meterkast geplaatst. Verder zijn er isolatievoorzieningen getroffen, waardoor de woning nu volledig geïsoleerd is.

Moezel 97

Mooie karakteristieke woning met allure! Deze stijlvolle woning is opgetrokken uit witte breuksteen. Het ontwerp is van de architect Van Manen en Zwart uit Drachten. Deze zeer goed onderhouden woning bestaat uit drie woonlagen, heeft een inpandige garage/berging en is gelegen aan een doorgaande straat in de populaire woonwijk De Drait. Het winkelcentrum en diverse openbare voorzieningen zijn op loopafstand bereikbaar.

€ 0 k.k.

Details

Impressie

Plattegronden

Meine Knijpstra

Register Makelaar & Taxateur

Heb je vragen over deze woning neem dan gerust contact op!

Mail ons direct