Archief: Verkocht!

Morra 132, Drachten

De tuin aan achterzijde is gelegen op het zuiden aan waterpartij met veel groen en privacy. Diverse terrassen op verschillende niveaus. Deze bijzondere woning is traditioneel gebouwd en rust op paalfundering. Duurzaam bouwen en gebruik van milieu bewuste energiebronnen staan aan de basis van deze bijzondere woning gelegen in het Morrapark, een ecologische woonwijk.

Deze duurzame woning, gebouwd door aannemer Nijhuis bouw uit Rijssen is grotendeels voorzien van drielaags glas, mechanische ventilatie, zonnepanelen en zonnecollectoren in combinatie met zonneboiler. De woning heeft dan ook het energielabel A. Op het dak aan de zuidzijde liggen 8 zonnepanelen welke een gemiddelde opbrengst van 1600 kWh per jaar leveren. Vanuit de tuinkamer heb je een prachtig uitzicht en sta je in directe verbinding met de natuur. Via de schuifpui stap je zo in een wereld van groen en water.

Op het houten vlonderterras welke professioneel is aangelegd, kun je heerlijk genieten van de zon en het uitzicht. De woning heeft verder 3 slaapkamers en een hobbykamer, welke ook geschikt is als vierde slaapkamer. In de directe omgeving van het Morrapark ligt een prachtig buitengebied met vele wandel- en fietsroutes.

De bossen van Beetsterzwaag zijn binnen 10 minuten op de fiets bereikbaar, evenals de jachthaven de Drait en het (zwem)water van de Smalle Ee. Kinderboerderij de Naturij is op loopafstand gelegen. Winkelcentrum en meerdere basisscholen treft u aan in de naastgelegen wijk De Drait. De woning is goed bereikbaar en op korte afstand gelegen van de uitvalswegen naar Heerenveen, Groningen en Leeuwarden.

Morra 132

Mooie goed onderhouden 2 onder 1 kap woning met tuinkamer en garage op uitstekende locatie.

 

€ 0 k.k.

Details

Impressie

Plattegronden

Meine Knijpstra

Register Makelaar & Taxateur

Heb je vragen over deze woning neem dan gerust contact op!

Mail ons direct