Archief: Verkocht!

Nijhof 38, Donkerbroek

Betreft archief; Deze woning is reeds verkocht!

In het najaar is het heerlijk vertoeven bij het brandend vuur van de open haard die is gesitueerd in het midden van de woonkamer. De woning is volledig onderkelderd en biedt enorm veel ruimte. In de basement bevinden zich 5 kamers waarvan 2 met daglichttoetreding, de zogenaamde koekoek! Hier zijn alle ruimtes voorzien van radiatoren en elektra.

De ruimtes zijn nog vrij in te richten, denk bv aan een sauna, biljart-, bioscoop- of fitnessruimte, kantoorruimte, wijnkelder of extra slaapgelegenheid. De trappen zijn van eikenhout en hebben daardoor een warme uitstraling. Deze mooie vrijstaande villa met Wolfskap ligt op een kavel van maar liefst 1728 m2 met op de zuidzijde magnifiek uitzicht op de weilanden, op de noordzijde een terrassentuin en aan de westkant een grote tuin met fraai aangelegde vijver.

In totaal heeft de woning maar liefst 9 kamers, waarvan 3 slaapkamers. De entree van de woning is imposant door de ruime hal met vide en de prachtige houten trap met op de overloop een balustrade. Toegang tot verschillende ruimtes via doorgang met bogen van schoonmetselwerk.

Nijhof 38

Riante villa, traditioneel gebouwd met hoogwaardig materiaal en afwerking. Gelegen aan de rand van Donkerbroek met aan de zuidgevel een groots en weids uitzicht. Vanuit de woonkamer waan je je midden in de natuur! 

€ 0 k.k.

Details

Impressie

Plattegronden

Meine Knijpstra

Register Makelaar & Taxateur

Heb je vragen over deze woning neem dan gerust contact op!

Mail ons direct