Archief: Verkocht!

Nijlânsdyk 109d, Leeuwarden

Mooie grote lichte woonkamer waar de mogelijkheid bestaat om nog een vierde kamer te creëren. Het appartementencomplex bestaat uit vier bouwlagen, waarvan dit appartement is gelegen op de bovenste verdieping met een prachtig uitzicht aan de achterzijde over het Van Harinxmakanaal en plantsoen.

Bijzonder is de hangende open sfeerhaard gesitueerd in de woonkamer. Tijdens de koudere dagen van het jaar draagt de haard bij aan het wooncomfort en kan het gasverbruik naar beneden. Het appartement is geheel voorzien van dubbele beglazing en grotendeels voorzien van kunststof kozijnen. In 2013 is de blokverwarming vervangen door een eigen CV ketel van het gerenommeerde merk Vaillant. Hierdoor heb je een betere controle op je eigen gasverbruik.

Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer toegang heeft tot een balkon. Aan de voorzijde bevindt zich ook een balkon met inbouwkast en uitzicht over de straat en het aangrenzende winkelcentrum. Als bewoner ben je lid van de Vereniging van Eigenaren (VvE) waarvoor je een maandelijkse bijdrage van 121 euro betaalt. De VvE heeft als doel de gemeenschappelijke belangen van de woningeigenaren te behartigen en is verantwoordelijk voor het onderhoud van het gebouw en eventuele bijbehorende grond.

De wijk Nijlan ligt in het zuiden van Leeuwarden, is opgezet met veel openbaar groen en is omgeven door sportvelden. De wijk beschikt over een eigen winkelcentrum aan het Willem Alexanderplein. Het appartementencomplex is ideaal gelegen ten opzichte van uitvalswegen A7, A31 en A32, openbaar vervoer en recreatiegebied. Met de fiets ben je in 10 minuten in het gezellige centrum van Leeuwarden. En via het Van Harinxmakanaal zit je zo op de Fries meren.

Nijlânsdyk 109d

Sfeervol en goed onderhouden 3 kamer appartement waar je zo in kunt. Zeer geschikt voor de starter op de woningmarkt.

 

€ 0 k.k.

Details

Impressie

Plattegronden

Meine Knijpstra

Register Makelaar & Taxateur

Heb je vragen over deze woning neem dan gerust contact op!

Mail ons direct