Archief: Verkocht!

Rozendael 12, Oosterwolde

Deze ruime woning heeft 4 slaapkamers en is prima onderhouden. In 2017 en 2018 is het binnen- buitenschilderwerk gedaan door professionele schilder. De moderne strakke keuken is een eyecatcher en beschikt over diverse inbouwapparatuur van het merk ATAG.

Er is een moderne elektrische installatie met maar liefst 10 groepen met aardlekbeveiliging. De badkamer met toilet en het overige sanitair zijn gemoderniseerd. De woning is goed geïsoleerd, spouwmuurisolatie, dakisolatie en nagenoeg volledig voorzien van dubbel glas. Op de eerste verdieping zijn alle kamers en de overloop in 2017 voorzien van nieuwe laminaat vloeren.

De vrijstaande stenen garage is door z’n vele ramen en aparte toegangsdeur zeer geschikt als werk- c.q. hobbyruimte. Door de lange oprit is er genoeg ruimte voor het parkeren van meerdere auto’s. De woning is van het bouwjaar 1974 en gelegen nabij parkachtig groen met waterpartij. De begane grond en verdiepingsvloeren zijn van beton. De woning is voorzien van centrale verwarming door radiatoren. Naast de natuurlijke ventilatie is er een mechanisch afzuigingssysteem.

Rozendael 12

Mooie ruime hoekwoning met vrijstaande stenen garage en berging op gewilde locatie!

 

€ 0 k.k.

Details

Impressie

Plattegronden

Meine Knijpstra

Register Makelaar & Taxateur

Heb je vragen over deze woning neem dan gerust contact op!

Mail ons direct