Archief: Verkocht!

Schapedam 6, 9202 XG Drachten

Sfeervolle hoekwoning met grote garage, carport en berging en een prachtig vrij uitzicht op het tegenover liggend plantsoen! Aan de achterzijde is in 2001 een uitbouw/serre aangebouwd, waardoor er een mooie woon-en leefkeuken  is gecreëerd met veel lichtinval door de vele ramen en lichtkoepel.

De woning is voorzien van 3 slaapkamers, waarvan de grootste slaapkamer zich op de eerste verdieping bevindt. Indien gewenst kan deze weer worden teruggebracht naar de oorspronkelijke twee slaapkamers. De gezellige woonkamer met houtkachel beschikt over een beuken houten vloer.

Op de voorgevel, op de westzijde van de woning, liggen 12 Zonnepanelen. Nagenoeg de gehele benedenverdieping is voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing. De zolderverdieping is bereikbaar via een vaste trap. De slaapkamer op deze verdieping is extra ruim door de grote dakkapel (kunststof). Kortom een fijne woning en een heerlijke plek om te wonen!

 

 

Schapedam 6

Sfeervolle hoekwoning met grote garage, carport en berging en een prachtig vrij uitzicht op het tegenover liggend plantsoen!

 

 

€ 0 k.k.

Details

Impressie

Plattegronden

Meine Knijpstra

Register Makelaar & Taxateur

Heb je vragen over deze woning neem dan gerust contact op!

Mail ons direct