Archief: Verkocht!

Simmerwei 11, Oudwoude

Een ruime vrijstaande schuur met zolder en diverse paardenboxen bevindt zich achter de woning. Landelijk wonen op een prachtige idyllische plek. Waar vind je dit nog? Ver weg van alle drukte! Rust, ruimte, frisse lucht en natuur in al zijn schoonheid. Voor de rustzoeker, natuurliefhebber, paardenliefhebber en/of hobbyboer.

De akkers zijn omgeven door houtwallen en elzensingels, typerend voor het landschap in regio De Friese Wouden. Oudwoude ligt in de gemeente Kollumerland, provincie Friesland. Het dorp ligt ten westen van Kollum en op de noordelijke rand van de Friese Wouden. De Stroobossertrekvaart heeft een aansluiting met het Prinses Margrietkanaal en er is een open vaarverbinding naar het Lauwersmeer.

De woning is voorzien van 4 slaapkamers, hobbykamer, badkamer en bijkeuken; allen gelijkvloers. Boven de keuken en hal/entree bevindt zich nog een zolder, toegankelijk via een vlizotrap en geschikt als bergruimte. Verschillende vertrekken beschikken over een estrikken boerenplavuizen vloer. Kenmerkend zijn de prachtige kleurschakeringen die zorgen voor een bijzonder sfeervolle Oud-Hollandse vloer.

Simmerwei 11

Op een schitterende locatie ligt deze rietgedekte karakteristieke woning met fantastisch uitzicht over de landerijen.

 

€ 0 k.k.

Details

Impressie

Plattegronden

Meine Knijpstra

Register Makelaar & Taxateur

Heb je vragen over deze woning neem dan gerust contact op!

Mail ons direct